Hak Sahibi Olan Pazarcı Esnafları İle İlgili Kura Çekimi İLANI

• Duyurular
  • Hak Sahibi Olan Pazarcı Esnafları İle İlgili Kura Çekimi İLANI
                                                                                                  TAŞIMA İLAN METNİ
Hak Sahipleri yerel gazetede ilan edilecektir. İlan yapıldığı gazete sureti muhafaza edilecektir. İlan Metni 7 İş Günü Süresince Belediye İlan Panosunda ve Resmi İnternet Sayfasında İlan Edilecektir.

Turgut Manavoğlu Pazaryerinin İlçemiz Kiremitli Mahallesi 394 ada 1 Parsel Sayılı taşınmasın doğusunda bulunan Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi 394 ada 1 Parsel kuzeyinde bulunan ekli Krokide yer alan sokaklara, tapuda Kiremitli Mahallesi 394 ada 1 parsel sayılı taşınmazlardaki Korkuteli Belediyesine ait alana taşınmasına karar verilmiştir.Taşınan Pazaryerindeki satış yerleri Belediye Düğün Salonunda hak sahipleri olan kişilere kura ile tahsis edilecektir. Taşınacak Olan Turgut Manavoğlu Pazaryerindeki Hak Sahibi Listesi 25.04.2022 tarihinden itibaren 7 (yedi) iş günü süresince Korkuteli Belediyesi ilan Panosunda ve Korkuteli Belediyesi Resmi internet sayfasında ilan edilecektir.Bu listeye 06.05.2022 saat 17:30 'a kadar yazılı olarak Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne itiraz edilebilecek olup itirazlar 09.05.2022 tarihinde Belediyemiz Encümen Meclisi tarafından karara bağlanacaktır.Kesinleşen listeler sonrası pazaryeri kura işlemi 10.05.2022 tarihinde saat 09:30 da Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır. İlgililere Duyrulur.

HAK SAHİBİ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ