Korkuteli Belediye Başkanımız  mimar Hasan Ali İrban seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü akşamı Akyar ve Gümüşlü mahallesine giden Başkanımız İrban hem Akyar’da hem de Gümüşlü’de görkemli bir şekilde karşılandı.

BİRÇOK HİZMETİ HUMMALI BİR ŞEKİLDE YAPTIK

Akyar mahallesinde kahveyi dolduran ve dışarıda bekleyenlere mikrofonla konuşmak zorunda kalan Başkan İrban, geride kalan 9 aylık dönemde bir çok hizmete imza attıklarını, bir yere hizmet götürürken asla ve asla oy oranına bakmadıklarını ve her yaştan, herkesimden vatandaşı kucakladıklarını söyledi. Özellikle yaz aylarında sosyal belediyecilik adına bir çok sosyal etkinlikler yaptıklarını belirten Başkan İrban, “ Hepinizin bildiği gibi göreve geldikten sonra bir çok mahallemizde ve ilçe merkezinde yol çalışmaları yaptık, Sıcak asfalt, sathi asfalt,kilitli parke taşı, kaldırım, bordür, yeni yol açımı, stabilize çalışması gibi hizmetleri hummalı bir şekilde yaptık. Birçok park ve yeşil alan yaptık. Yaptıklarımızı tek tek anlatacak değilim. Zaten bunlar bir belediyenin yapması gereken hizmetler ancak yıllarca yapılandan daha fazla asfaltı 2,5 ayda  yaptığımızı da söylemeden geçmeyeceğim. Bu hizmetlerin yanı sıra birçok sosyal hizmetlerde yapıldı. Güreş, konserler, konferanslar, sinema, tiyatro gibi sosyal etkinlikleri de yaptık. Yaptığımız bilimsel araştırmada sosyal hizmetlere daha çok önem verdiğini ve eksiklik olarak gördüğünü tespit ettik” dedi.

BURADA DOĞDUK, BURADA YAŞIYORUZ

Konuşmaları sık sık alkışla kesilen başkan İrban, her mahallemizdeki sorunları iyi biliyoruz ve çözüm getirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. 31 Martta bize tekrar yetki verilirse sorunları bir bir çözmeye devam edeceğiz. Kutsal, meşakkatli olan bu yolda sizlerin oylarınıza ve dualarınıza ihtiyacımız var. Aday olan başka arkadaşlarımız var. Her zaman dediğim gibi kim daha hayırlı olacaksa o seçilsin. Belden aşağı siyaset bizlere yakışmaz çünkü biz Korkutelililiyiz. Burada doğduk, burada yaşıyoruz ve burada öleceğiz.1 Nisan sabahında yine yüz yüze bakacağız” dedi.

ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Yapılan sıcak Asfaltların bozulduğu ve kalitesiz olduğu yönünde dedikodular yapıldığını belirten Başkan İrban, “ Bunlar yanlış bilgi ve dedikodudur çünkü yapılan sıcak asfaltların üstüne aşınma asfaltı dediğimiz asfalt dökülecektir. Bu teknik bir konudur. Bilmeden ya da bilinçli bir şekilde karalama yapılıyor. Bunlara kulak asmayın. Önümüzdeki günlerde hem ikinci kat asfaltlar dökülecek, hem de bazı yollarımız sıcak asfalt ile buluşacak” şeklinde konuştu. Akyar-Korkuteli arasındaki yol sorununu çok iyi bildiklerini ifade eden başkan İrban, İmar plan tadilatı ile bu sorunu mutlaka çözeceklerini ifade ederek, “ Dediğim gibi tüm mahallelerdeki sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır. Korkuteli halkı kişiye yetki verir. Yetki vereceği kişiyi çok iyi bilir” dedi. Soruları tek tek cevaplayan Başkan İrban alkışlarla Akyar mahallesinden ayrıldı.

GÜMÜŞLÜ’DE İRBAN’I BAĞRINA BASTI

Akyar mahallesinde olduğu gibi gümüşlü mahallesinde de kalabalık bir toplulukla karşılanan başkan İrban, Gümüşlü mahallesine başkan olmadan öncede sık sık geldiğini ve burada çok güzel dostluklar edindiğini söyledi. “ İlçemizde yaptığım ilk inşaatın çatısını çakan Hasan amcamızda aramızda. Şuan burada birlikte çalıştığımız, birlikte emek yediğimiz birçok abimiz, arkadaşımız var. Dostluklar kolay kazanılmıyor. Gümüşlü mahallesi her zaman beni bağrına basmıştır. İl Genel Meclis Üyeliği yaptığım dönemde dahil olmak üzere Gümüşlüye gelen hizmetlerde benimde katkım vardır” dedi. “ Başkan biz seni biliyoruz ve seviyoruz” sözleriyle alkışlanan İrban, “ Bende sizi biliyorum ve seviyorum ”dedi. Belediye başkanı görevine geldiğimde ilk yol ve parke taşı çalışmasını Gümüşlü’den başlattık ve diğer mahallelerimize yayarak genişlettik” diyen İrban, “ Vereceğiniz yetki ile yaptığımız hizmetlere 1 Nisan’dan itibaren devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HER PARTİDEN KİŞİLER DESTEK VERİYOR

Adaylık tanıtımında her partiden kendisine destek geldiğinin altını çizen Başkan İrban, “ Hepimizin ayrı ayrı siyasi görüşleri olabilir. Akyar mahallemizde söylediğimi burada da tekrarlayayım. Korkuteli halkı yerel seçimde kişiye yetki verir, parti gözetmeden destek verir. Bizde bu bilinçle hizmet etmek için yola çıktık. Projelerimiz hazır. Biz yapabileceklerimizi söylüyoruz. Akyar’a veya Gümüşlü’ye Liman yapacağız demiyoruz. Benim nazarımda halkın görüşleri çok önemlidir. Akıl akıldan üstündür, hiçbir zaman ben yaptım, biz yaptık demedim ve asla demeyeceğim. Birşeyler yapıldıysa birlikte yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Önemli olan halkın istediği hizmeti yapmaktır. Halkın işine yaramayan bir hizmet hiçbirimizin işine yaramaz. Korkuteli kazanacak dedik ve gönül birlikteliği yaptık. Bu gönül birlikteliğinde sizlerde varsınız ”dedi. Akyar mahallesinde olduğu gibi konuşmaları sık sık alkışlanan İrban Gümüşlü halkına teşekkür etti.