Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Korkuteli Kaymakamlığı Masa Tenisi Turnuvası’nın minikler kategorisinde 2’inci olan Ahmet Demir, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Başkan İrban’ı ziyaret eden Demir’e Korkuteli İlçe Gençlik Hizmetler Müdürü Ahmet Tunç, Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz, altyapı sorumlusu Nebi Büyükkeleş ve Ahmet Demir’in Babası Abdullah Demir eşlik etti.

Korkuteli İlçe Gençlik Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Korkuteli Kaymakamlığı Masa Tenisi Turnuvasında final oynayan Arif Cebece Ortaokulu 5.Sınıf öğrencisi Ahmet demir şunları söyledi: “ Masa tenisi oynamayı çok seviyorum. Bu sporu bana sevdiren babam Abdullah Demir ve öğretmenlerime teşekkür ederim. Geçen yılda katılmıştım. Bu yıl finalde kaybederek 2’inci oldum. Bir sonraki turnuvayı iple çekiyorum çünkü amacım şampiyon olmak. Finalde beni yenen Enes Egemen Koca kardeşimizi de tebrik ederim. Beni makamında kabul eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’a teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli İlçe Gençlik Hizmetler Müdürü Ahmet Tunç, “Babası ile birlikte turnuvaya katılan ve minikler kategorisinde 2’incilik kürsüsüne çıkan Ahmet Demir kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu sporu devam ettirmesini gönülden istiyorum” dedi. Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz, “ Sporun her branşında mücadele veren tüm gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkılması gerektiğini savunuyoruz. Ahmet Demir kardeşimizin her zaman yanındayız” dedi

Demir’e forma ve raket hediye eden Başkan İrban, “ Ortaokul öğrencisi olan Ahmet Demir kardeşimizi gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Masa tenisi kendisine sevdiren babası ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Kurum olarak sporcunun ve sporun yanında olduğumu bir kez daha söylemek istiyorum.Ahmet’in bu sporu devam ettirmesini arzuluyorum” dedi.