Antalya Büyükşehir Belediyesinin Korkuteli’nde görev yapan İletişim ekibi Korkuteli Belediye Başkanımız  Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Başkan İrban’ı ziyaret eden ekibe Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü eşlik etti.

İletişim ekibinin başkan İrban’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü şunları söyledi: “ İletişim ekibimiz mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak ev ziyaretleri yapıyor.Bu ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler vatandaşımıza aktarılıyor. Vatandaşlarımıza yapılan hizmetlerin ne kadarından haberdar oldukları soruluyor. Vatandaşın ne tür istekleri var bunlar öğreniliyor. Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk aynı zamanda görüş alışverişi yaptık. Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz” dediler.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan İrban, “ Antalya Büyükşehir Belediyemizin oluşturduğu iletişim ekibini çok faydalı görüyorum. Bu ekip hem belediyenin hizmetlerini anlatıyor. Hem de vatandaşın taleplerini dinliyorlar. Büyükşehir Belediyesi yada bizlerin yaptığı her hizmeti her vatandaşımız bilmeyebilir. Kırsalda yapılan yatırım merkezdeki vatandaş bilmeye bilir yada ilçe merkezinde yapılan yatırımı kırsaldaki vatandaşımız bilmeyebilir. Bunları vatandaşa anlatmak gerekiyor.İletişim ekibinin çok faydalı bir çalışma yaptığına inanıyorum.Kendilerine bu çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.