Başkan İrban’ı ziyaret eden Kadın Kolları Başkanları Beşkonak Özçay ve Yıldız’a Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay ve Ak Parti Korkuteli ilçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti.

İl Kadın Kolları Yönetiminden Teşkilat Başkanı Selda Kaplan Korkuteli İlçe Koordinatörü  Gülşah Özdoğan İlçe Kadın Kolları Yönetiminden  Saliha Kaynar, Esma Kavlak, Hatice Moğol, Zeynep Dönmez, Emine Giliğ ve Hatice Öztürk  eşlik etti.

Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları  Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, “ Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’a nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ziyarette bizlere eşlik eden Korkuteli ilçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

İl ve ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan İrban, “Ziyaretten dolayı İl ve ilçe başkanlarımız ve ekiplerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Korkuteli İlçe yönetiminden Nur Şahin, Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Memioğlu’nunda katılımıyla Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.