Korkuteli Belediye Başkanımız  Hasan Ali İrban yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İlçe merkezinde yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İrban’a Korkuteli Belediye başkan yardımcısı Ahmet Memioğlu eşlik etti.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan İrban, “ Geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt ile buluşturduğumuz yollarımızda kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Kaldırım çalışmalarının yanı sıra stabilize çalışmalarımızda aralıksız olarak devam ediyor. Zemin çalışması tamamlanan yollarımız önümüzdeki günlerde sıcak asfalt olacak” dedi.

Hava şartları nedeniyle sıcak asfalt çalışmasına çok kısa bir ara verildiğini belirten Başkan İrban, “ Havaların yağışlı olması nedeniyle hazır olan bazı yollarımızı sıcak asfalt yapamadık. Bu yollarımızı önümüzdeki günlerde inşallah sıcak asfalt yapacağız. Kaldırım ve bordür çalışmalarının yanı sıra kilitli parke taşı çalışmalarımızda devam ediyor.” şeklinde konuştu.