Diyanet Sen Antalya 1.No’lu Şube Üyesi Halil İbrahim Solak, Korkuteli Belediye Başkanımız  Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Başkan İrban’ı ziyaret eden Solak’a Diyanet Sen Korkuteli İlçe Başkanı Bayram  Çağlayan, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan ve üye Bilal Tatlı  eşlik etti.

Başkan İrban’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Diyanet Sen Antalya 1.No’lu Şube Üyesi Halil İbrahim Solak şunları söyledi: “ Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’ı ziyaret ederek çalışmalarında üstün başarılar diledik. Aynı zamanda öğretmenler günü münasebetiyle Kuran Kursu öğreticilerimiz için düzenlediğimiz yemeğimize davet ederek hasbıhal ettik” dedi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan İrban, Diyanet Sen Antalya 1.No’lu Şube Üyesi Sayın Halil İbrahim Solak, Diyanet Sen Korkuteli İlçe Başkanı Sayın Bayram Çağlayan, İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Arslan ve Diyanet Sen üyesi Sayın Bilal Tatlı’ya ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.