Korkuteli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz dönenimde sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarıyla birçok yolu vatandaşın hizmetine sunan Korkuteli Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Girne caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Korkuteli Belediye Başkanımız  Hasan Ali İrban “ Sıcak asfalt ile tanışan Girne caddemiz yeni görünümüne kavuşuyor. Halkımıza hayırlı olsun” dedi. Yol çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü ifade eden Başkanımız İrban, “ Göreve geldiğimiz ilk günlerde başlattığımız yol çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi ilçe merkezinde bulunan yaklaşık 20 bölgede sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Bunlardan bir kısmı tamamlandı, bir kısmı da önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Aynı zamanda kilitli parke taşı çalışmalarımızda devam ediyor. Yapılan yollarımız halkımıza hayırlı olsun. Korkuteli güzel oluyor” dedi.

Girne Caddesinde sıcak asfalt çalışması yapıldığını gören vatandaşlar “ İrban Korkuteli’ni değiştiriyor” şeklinde konuştu. Bu yaz döneminde başlatılan asfalt çalışmalarının hala devam ettiğini belirten vatandaşlar, “ Yaz dönemi bitti ama asfalt çalışması bitmedi. Şimdi de sıcak asfalt yapılıyor. Bu memleketin sıcak asfalt gördüğü yoktu ama Hasan Ali İrban başkanımız sayesinde birçok yolumuz sıcak asfalt oluyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.