Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri “Sosyal yaşam becerileri ve meslekleri öğrenelim” başlıklı çalışmaları kapsamında Korkuteli Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban’ı makamında ziyaret ettiler.

Nazlı irfan Önal İmam Hatip ortaokulu Anasınıfı öğretmenleri, Nafiya Özcan, Zeynep Bilgin, Kamile Kavasoğlu, Mehtap Ören eşliğinde başkanımız Hasan Ali irban’ı ziyaret eden minikler Belediye Başkanlığı ile ilgili bilgi alırken başkanımıza özel sorularda yönelttiler. Başkanımız İrban minik öğrencileri dinledi ve onlarla bir süre sohbet etti. Miniklere ikramda bulunan Başkan İrban; “Bugünün minikleri yarının geleceği çocuklarımız her zaman başmisafirimiz ve baş tacımızdır. Onların sağlıklı vatanına milletine bağlı birer evlat olarak yetişmesi bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu anlamda böyle eğitim hayatlarında etki bırakacak çalışmalar yapan öğretmenlerimizi tebrike diyorum” şeklinde konuştu.

Başkanımıza minik öğrenciler bazı sorular yöneltti. Bir minik öğrencinin; “Belediye Başkanı ne yapar sorusuna; “Belediye başkanı sokaklarımızın, caddelerimizin, yürüdüğümüz yollarımızın çamur olmaması için yolları yapar. Çevremizin temiz olması sağlar, sizlerin oynaması için parkları yapar. Buna benzer birçok hizmeti yerine getirir. İlçemizin yaşanabilir bir yer olması için çalışmalar yapar” şeklinde cevap verdi.

Minikler Başkan İrban’a Türk Bayrağı tablosu hediye ederken Başkan İrban, “ Bu hediye aldığım en değerli hediyeler arasında yer almaktadır. Geleceğimiz teminatı olan miniklerimizi tek tek öpüyorum. Rabbim hepsini ailesine milletine ve insanlığa hayırlı birey yapsın. Tüm çocuklarımızı yetiştiren eğitimcilerimize de teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.