Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban sabah kahvaltısını belediyemiz kademesinde görev yapan personel ile birlikte yaptı. 07.15’de personelle sabah kahvaltısı yapan Başkanımız İrban’a Belediye Başkan yardımcılarımız Mehmet Manavoğlu ve Ahmet Memioğlu, Fen İşleri Müdürümüz Ahmet Mutlu Yavaş, Park ve Bahçeler Müdürümüz Oğuz Özdemir ve personel eşlik etti.

Kahvaltıdan sonra kademede bulunan personelle mini istişare toplantıları gerçekleştiren Başkanımız İrban, “ Arkadaşlar ilk göreve geldiğimiz zaman kimsenin ekmeği ile oynamaya gelmedik, işini yapan, görevini yerine getiren her personelimize sahip çıkacağız dedik. Dediğimizi yapıyoruz. Sizler ve bizler etle tırnak gibiyiz. Biz bir ekibiz, yapılan her hizmette hepimizin imzası bulunuyor. Sizden tek isteğim işinizi yapın. Allah rızası için işine sahip çıkın. Gerisi olur olur gider” dedi.

Personelin istek ve arzularını dinleyen Başkan İrban, “ Belki toplumda soru sormaktan ya da isteğini dile getirmekten çekinen arkadaşımız olabilir. Makam kapımız herkese açık olduğu gibi personelimize de açıktır. Çekinmeden yanıma gelebilirsiniz. Tekrar tekrar söylüyorum. Sizler işinize sahip çıkın görevinizi yapın. Size tavsiyem işinizde siyaset yapmayın. Çünkü tüm halka hizmet ediyoruz. Sizler işinize siyaset karıştırmayın. Belediyecilik görevimizi yapalım” şeklinde konuştu.