Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban göreve geldikleri zaman başlattıkları parklar ve yeşil alan çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini belirtti. Yaz aylarında birçok mahallede park ve yeşil alan çalışması yaptıklarını açıklayan Başkanımız İrban, bu alanda yaptığımız çalışmalar kesintisiz devam ediyor” dedi.

Belediyeciğin sadece yol yapmakla bitmediğini açıklayan İrban, “Göreve gelir gelmez bismillah dedik ve farklı alanlarda çalışmalar başlattık. Bunlardan biriside parklar ve yeşil alanlar oluşturmaktı. Bu yönde de başarı elde ettik. Kısa sürede incelemeler yaparak raporlar oluşturduk. Bir salıncak bile kurulmamış mahallelerimiz vardı. Buraların bazılarına parklar ve yeşil alanlar yaptık. Var olanların bakımlarını yaptık” dedi.

Bir yerleşim alanında bulunan bireylere daha uygun ortamlar oluşturmak ve ihtiyaçlara göre bazı hizmetleri şekillendirmek gerekir” şeklinde sözlerini sürdüren Başkanımız İrban, “İnsanların yeşil alan kullanımı ve yeşil alan gereksinimi önemsiyoruz. Bu nedenle park alanları, park alanlarının içinde çocuk oyun alanları, yeşil alanlar  ve şartlar uygunsa spor alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Korkuteli ve Korkuteli halkına hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Bu doğrultuda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” şeklinde konuştu.