Memur-Sen İlçe ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) ilçe Başkanı Saban Dişli, Din Görevlileri Derneği Korkuteli Başkanı Ahmet Kömür ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Arıtürk Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden Dişli, Kömür ve Arıtürk’ü makamında kabul eden Başkanımız ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade etti.

Başkan İrban’a nezaket ziyaretinde bulundukları ve çalışmalarında başarılar dilediklerini belirten Memur-Sen İlçe ve İHH ilçe Başkanı Saban Dişli Din Görevlileri Derneği Korkuteli Başkanı Ahmet Kömür ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Arıtürk, “ Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediye Başkanımız İrban güzel hizmetlere imza atıyor. Kendisini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz” şeklinde konuştular.