Korkuteli Belediyemiz YÖREX’e damga vurdu

Çarşamba gün açılan ve Pazar gününe kadar devam edecek olan Yöresel Ürünler Fuarı( YÖREX) görkemli bir şekilde açıldı. KKTC ve 72 ilden 485 kurum ve firma’nın katıldığı fuarda Korkuteli Belediyemiz Yerel Ürünlerin sergilendiği stant kurdu.Korkuteli Belediyesi tarafından kurulan, yerel sanatçılar ve folklor ekiplerinin gösterisiyle açılan Korkuteli standımız ziyaretçi akınına uğradı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Korkuteli Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)’de bizde yerimizi aldık.Antalya Expo Center'da Çarşamba günü  açılan 9. YÖREX'e KKTC ve 72 ilden 485 kurum ve firma katıldı. Katılımcılardan birisi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yöresel ürünlerimizin tanıtıldığı Korkuteli standımızın büyük bir ilgi görmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Korkuteli standımızın ilk dakikadan itibaren büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban, “ Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Valimiz Sayın Münir Karaloğlu, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Davut Çetin, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanımız ve Yönetimine, Belediye Meclis üyelerimize  açılıştan önce gelerek akşamın geç saatlerine kadar standımızda kalan ve adeta ev sahipliği yaparak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit’e standımızda renkli görüntüler oluşturan sanatçımız Samet Bozan ve Ekibine, Hocamız Harun Kutlu ve folklor ekibine, standımızda görev yapan ekibimize ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. 28 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak ve ziyaretin ücretsiz olduğu fuara tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Yöresel ürünlerimizin tanıtıldığı standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz..