Korkuteli’nde Hatipoğlu rüzgarı esti

Belediyemiz tarafından  organize edilen “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile En-Nezir (S.A.V) söyleşi” programı gerçekleşti. Cuma günü akşamı Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen konferans binlerce vatandaş katıldı.

Konferanstan önce Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, Başkan Yardımcıları ve Bazı Meclis üyeleri ile sohbet eden Hatipoğlu, Korkuteli halkı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “ Bizleri Korkuteli halkıyla buluşturan ve bu programın yapılmasına vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’a teşekkür eder çalışmalarında üstün başarılar dilerim.Rabbim kendisinden razı olsun” dedi.

Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konferansa Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Korkuteli Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Hatipoğlu sahne almadan önce kısa bir konuşma yapan Korkuteli Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, İlahiyatçı Prf. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Korkuteli’nde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, “Salonda bulunan herkese hoş geldiniz diyorum. Hocamızı hepimiz tanıyorsunuz. Onunla bu salonda bulunarak, onun derin bilgisinden kendine has anlatımıyla yararlanacağız. Sözü fazla uzatmadan sayın hocamızı sahneye davet ediyorum”  dedi.

Salonda bulunanlara yaklaşık olarak bir saat seslenen ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in örnek kişiliği ve hayatından kesitlerini anlatan Hatipoğlu, vakit namazlarının en azından farzını kılma sözü aldı. Daha sonra Korkuteli Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, Hatipoğlu’na plaket ve 5 yıl canlı kalan bir gül hediye etti. Program sonunda sahneye akın eden vatandaşların ellerine tek tek dokunmak için büyük bir gayret gösteren Hatipoğlu bir süre sonra salonda ayrıldı.