Korkuteli Belediye Başkanımız İrban cami temel atma törenine katıldı

Yazır Hüyük Mahallemizde Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Yazır mahallemizde yapılacak olan camiinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma töreninden önce Kur’an tilaveti ve dualar okundu. Temel atma törenine katılan Korkuteli belediye Başkanımız Hasan Ali İrban şunları söyledi: “Bu güzel eserin temellerini Allahın izniyle dualarla atıyoruz. Az önce hocamız çok güzel dualar etti. Bu duaların üstüne söylenecek fazla bir söz yok diye düşünüyorum. Buranın planlanmasında değerli dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etmişti. Ben o gün büyükşehir belediyesinde sizleri temsilen, Korkuteli’ni temsilen imar komisyonunda görev almaktaydım. Buranın planlanlanmasında üzerimize düşen neyse özellikle büyükşehirde kısa sürede yaptık. Buranın cami yeri olarak imar planlamasına işlenmesinde naçizane bu kardeşinizin de katkısı oldu. Bu nedenle gurur ve onur duyuyorum. Böylesine güzel bir eserin kazandırılmasında bundan sonrada şahsım ve kurumum adına üzerimize ne düşerse yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Ben bu caminin yapılmasında emeği geçen hayırseverlerimize, dernek başkanımıza ve yönetimine, muhtarımıza ve Yazır halkına tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Allaha emanet olun” dedi.