Yeni parklar yapıyoruz

Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban göreve geldiği günden itibaren park çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezinin yanı sıra mülga belde ve köylerde de park çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Park çalışmaları hakkında kısa bir açıklama yapan Başkanımız İrban, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin değişik yerlerine parklar yapmaya devam ediyoruz. Park ve yeşil alan çalışmalarımız sadece ilçe merkezinde değil, mülga belde ve köylerde de devam ediyor. Özellikle yerleşim alanları için parkların ve yeşil alanların ne kadar önem taşıdığının bilincindeyiz ve ona göre hareket ediyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde gerekli etüt çalışması yaparak uygun yerleri tespit ediyor ve yeni parklar yapıyoruz. Daha önceden yapılmış olan parkların her türlü bakımı ve yenileme çalışması’da yapıyoruz" dedi.

Ravza camii yanında bulunan bir alana yeni bir park kazandırıldığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban, “ Ravza cami yanında yapılan parkımızda peyzaj çalışmaların devam ediyor. Çocuk oyun grubuplarıyla ,çimlendirme ve yeşil alanıyla, araç otoparkı ile  modern bir park  daha halkımızın hizmetine giriyor. Tatköy mahallemizde bulunan  parkımız geçtiğimiz günlerde  tamamlanarak hizmete girmiştir. Uzunoluk mahallesinde yeni bir park çalışması yapılıyoruz. Burada mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun grupları ve yürüyüş alanı yapılacak” dedi.