Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çemşit Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Başkanımız İrban’a iade-i ziyarette bulundukları ifade eden Kaymakam Çemşit, “ Belediye Başkanımıza ve ekibine ilçemize yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum” dedi.

Hafta içinde Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis üyelerimizin kendisine ziyarette bulunduğunu ifade eden Kaymakam Çemşit, “ Korkuteli İlçemizde göreve başladığım günden itibaren şahsıma tanışma ve hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor. Sağ olsunlar başkanımız, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile ziyaretimize geldiler. Bizde yavaş yavaş iade-i ziyaretlerde bulunuyoruz. Hepimiz ilçemize ve ilçe halkımıza ziyaret için bu görevlerdeyiz. İnşallah değerli ve önemli projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemiz için hayata geçirilecek olan her türlü projenin yanında destekcisi olacağım” dedi.

Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çemşit’in ziyaretinden memnunluk duyduğunu açıklayan Başkanımız İrban, “ Sayın Kaymakamımızla daha önce görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Görev yaptığı süre içerisinde ilçemize en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum. Kendisine çalışmalarında tekrar tekrar başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.