Korkuteli Diyanet Sen Temsilciliği ve Korkuteli Gençlik Koordinatörlüğü üyeleri Belediye Başkanımız mimar Hasan Ali İrban’ı ziyaret etti. Başkanımız irban’ı ziyaret eden Diyanet Sen Korkuteli Temsilciliği üyeleri Mustafa Ağaroğlu, Bilal Tatlı, Recep Çağlayan, Mustafa Arslan ve Fatih Çil Başkan İrban’a çalışmalarında başarılar diledi.

Korkuteli Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Ağaroğlu Başkanımız İrban’a Diyanet İşleri Başkanlığı İlmihali ve Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik buluşmalarının bu yılki teması olan İslam Medeniyeti Fuat Sezgin yılı adlı eseri hediye etti.

Korkuteli Diyanet Sen Temsilciliği ve Korkuteli Gençlik Koordinatörlüğü üyeleri tarafından gerçekleşen ziyaret memnunluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız İrban, “Korkuteli Diyanet Sen Temsilcisi Mustafa Ağaroğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı mutlu oldum. Şahsıma hediye edilen  Diyanet İşleri Başkanlığı İlmihali ve Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik buluşmalarının bu yılki teması  olan İslam Medeniyeti Fuat Sezgin yılı adlı eseri çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.