Belediyemiz tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları ilçe merkezimizde bulunan mahallelerde sürdürülüyor. Geçtiğimiz Perşembe günü Yeni Mahallede sürdürülen asfalt çalışmalarımız Cuma günü Karşıyaka ve Aşağıpazar mahallelerimizde devam etti. Asfalt yol çalışmalarımızın aralıksız olarak devam ettiğini belirten Sayın Başkanımız İrban, “ Birçok mahallemizde sürdürülen asfalt yol çalışmalarımızın şuan için ilçe merkezimizde devam ediyor. Son olarak Yeni Mahalle, Karşıyaka ve Aşsağıpazar mahallemizde asfalt çalışması yapıldı. Diğer mahallelerimizde stabilize çalışması tamamlanan yollarımızı asfalt yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hava şartlarına göre stabilize asfalt çalışmalarımızın devam ettirileceğini, aynı zamanda sıcak asfalt çalışmalarımızın da devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız İrban,  “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kilitli parke taşı çalışması, yeni yollarımızın açılması, mevcut yollarımızın genişletme çalışmalarını aralıksız olarak devam ediliyor. Korkuteli Güzel Olacak” dedi.