Başkan İrban, “ Asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor”

Korkuteli ilçe merkezi ve diğer mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan İrban’ın göreve gelmesiyle bir çok mahallede başlatılan yol çalışmaları devam ederken bir çok mahallede asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım, yeni yol açma, mevcut yolları genişletme ve stabilize çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Aleattin mahallesinde bulunan bazı yolların asfalt yapıldığını şuan için Kemerağzı, Köseler ve Karakuyu mahallerinde asfalt yapımın devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban şunları söyledi: “ Yol çalışmalarımıza hafta sonları da dahil olmak üzere hız kesmeden devam ediyoruz. Birçok mahallemizde asfalt ve kilitli parke taşı çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aleattin mahallemizdeki bazı yollarımız asfalt yapılmıştı. Şimdi ise Kemerağzı, Karakuyu ve Leylek mahallemizde bulunan bazı yollarımız asfalt oluyor” dedi. İlçe merkezinde bulunan bazı mahallelerde de yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini açıklayan Başkan İrban, “ Uzunoluk ve Yeni Mahallede stabilize çalışması tamamlanan yollarımıza astar atımı yapılıyor. Bu yollarımızda önümüzdeki günlerde asfalt olacak. Hava şartlarına göre çalışmalarımız devam edecek. Korkuteli Güzel Olacak” dedi.