Başkan İrban, Kadın çiftçilerimizi tebrik ediyorum”

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür yarışmasına katıldı. Osman Önal İlkokulu konferans salonunda düzenlenen yarışmaya katılan ve kısa bir konuşma yapan Başkan İrban, kadıların hayatın her alanında yer aldığını ve başarılı olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Korkuteli ayağında başarı elde eden yarışmacıların Antalya ve Türkiye ayağında da başarı elde edeceğini belirten Başkan İrban, “Yaşatımızda, işimizde, siyasette yani hayatın her alanında bayanlarımız var. Her zaman bizlerin destekçisi olan tüm bayanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu yarışmayı daha önce

Eski adıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yeni adıyla  Tarım ve Orman Bakanlığımız yapıyordu. bakanlığımız yapıyordu. Bu gün ise Büyükşehir Belediyesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yapıyor. Ben yarışmanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli’li yarışmacılarının daha önce olduğu gibi yine il ve Türkiye bazında başarı elde edeceğine inandığını söyleyen İrban, “ Yarışmanın Korkuteli ayağında başarı olan kadın yarışmacımız İl ve Türkiye bazında da başarı elde edecektir. Çünkü geçmişte bunun örnekleri mevcuttur. Tüm kadın çiftçilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Kadın çiftçilere yöneltilecek soruların kurasını çeken başkan solonda bulunan tarafından uzun uzun alkışlandı.