Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban, İlçemiz okullarında okuyan ve Yüksek Öğretim Kurumları sınavlarında ve LGS sınavlarında dereceye giren öğrencilere plaket vererek kitap hediye etti.

Öğrencileri, öğrenci velilerini, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Arif Cebeci Ortaokulu  Müdür Yardımcılarını, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi Müdürü Erkan Süha Doğrul, Özel Korkuteli Temel Lisesi Müdürü Mutlu Başar ve Korkuteli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çelik’i makamında kabul eden Başkanımız İrban, Başarının tesadüfü gelmediğini, sistemli bir çalışma sonunda geldiğini ifade etti. “Başarı mutlaka ödüllendirilmeli” diyen  Belediye Başkanımız İrban, “Yüksek Öğretim Kurumları sınavlarında ve LGS sınavlarında dereceye giren evlatlarımızı tebrik ediyorum. Kurumum ve şahsım adına okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

Başarının gelmesinde öğrenciler kadar öğretmenlere ve öğrenci velilerine görevler düştüğünün altını çizen  Başkanımız İrban, “ Yüksek Öğretim Kurumları sınavlarında dereceye giren Eda ŞahinNasuh Kişşikİrem KayaBeyza Timur ve LGS sınavlarında dereceye giren Aybike Nur KeskinElif Ços ve Edan Erkış başta olmak üzere tüm çocuklarımızın yolları ve bahtları açık olsun. Gelecekte ülkemizi yönetecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi eğitimi alması için hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.