Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban Zabıta Teşkilatı'nın 192. kuruluş yıl dönümü nedeniyle belediyemizin zabıta personeliyle bir araya geldi. Sekiz Çorba’da  zabıta personeliyle bir araya gelen Başkanımız İrban’a Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Memioğlu, Mehmet Manavoğlu ve Recep Şahin eşlik etti.

Zabıtanın Halk ile iç içe olduğunu, kutsal ve zor bir görev yaptığını belirten Başkanızım İrban, Zabıta Teşkilatı'nın 192'nci kuruluş yıldönümünde zabıta çalışanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi. Zabıtayı Belediyenin aynasına benzeten, halk ve Belediye arasında köprü olarak gören Başkanımız İrban, “ Zor ve sorumluluk isteyen bir görevi üstlendiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Sizler halkın içinde bizleri temsil ediyorsunuz. Bazen vatandaşlarımız serzenişleri olabiliyor ancak sizlere yönelik her hangi bir suçlamanın olmaması bizleri mutlu ediyor ve sizlerle gurur duymamıza neden oluyor. Zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümünde tüm zabıtalarımızın Zabıta haftasını ve kutluyorum, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Zabıta haftası nedeniyle yapılan yemekli toplantıda Zabıtanın görevleri ve geçmişini kısaca anlatan  Belediyemizin Zabıta Müdürü Nazmi  Bilgin, Zabıta haftası nedeniyle kendileriyle bir araya gelen ve zabıta haftasını kutlayan Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza tüm zabıta personeli adına teşekkür ettiğini ifade etti.