2 Eylül 2018 tarihinde ilçemizde yapılacak olan Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar aralıksız olarak devam ediyor.

Daha önceki açıklamalarında ilçemize gelecek olan güreşçiler ve güreş severleri rahat bir ortamda ağırlamak için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Belediye Başkanımız mimar Hasan Ali İrban, bu yöndeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Güreşçilerin soyunup giyinmesi, duş alması ve umumi kullanılacak tuvaletler için yapılan bölümlerin tamamlanmak üzeri olduğunu belirten Belediye Başkanımız İrban, “ Bu yılki güreşlerimiz hem saha içerisinde hem de saha dışında çok güzel olacak ve ses getirecek. Yapılan yenilikleri gören güreşçiler ve güreş severlerin stadyumdan memnun ayrılacağına inanıyorum. El el verdik. En iyisini yapmak için çalışıyoruz. Korkuteli Güzel Olacak” dedi.