Belediyemiz bu güne kadar denize hiç gitmemiş birçok bayanı denizle buluşturmaya devam ediyor. Belediyemizin bu imkanından yararlanan bayanlar hem denizin tadını çıkarırken, hem de teleferiğe binerek tünek tepeyi ziyaret etme fırsatı buluyorlar.

“ Annelerimize, bacılarımıza kısacası bayanlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak bu projeyi hayata geçirdik” şeklinde konuşan Belediye Başkanmız Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi:” Daha öncede de ifade ettiğim gibi denize girmemiş, denize gitmemiş bayanlarımızın olduğunu öğrendik. Bayanlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak onları denizle buluşturmak istedik. Her mahalleye giderek bu projeyi anlattık. Gelmek isteyen bayanlarımızı Konyaaltı Sarısu’da bulunan kadınlar plajına gönderiyoruz ”dedi.

Projenin yaz boyu süreceğini ve tüm mahalleleri kapsadığını açıklayan Başkanımız, “ Ekiplerimiz mahallelere gidiyor, gerek bire bir, gerek mahalle muhtarları aracılığıyla bu hizmeti anlatıyor. Denize giden bayanlarımıza havlu hediyelerimiz oluyor. Tüm masraflarını karşılıyoruz. Ayrıca teleferiğe binerek tünektepe ziyareti yaptırıyoruz” dedi.