Belediyemizin bir kültür hizmeti olarak planladığı Açıkhava Sinema Günleri’nin ilki gerçekleşerek resmen başlamış oldu.

Fatma Girik ve Tugay Toksöz'ün başrollerini paylaştığı, 1969 yapımı ve ilçemizde çekilen 'Boş Beşik filmiyle sahne alan açık hava sinema günlerinin hafta üç gün devam edeceği açıklandı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “ Hemşerilerimizi Türk sinemasının birbirinden güzel filmleri ile buluşturmaya devam edeceğiz. İlkini gerçekleştirdiğimiz açık hava sinema günleri haftada üç gün: Cumartesi, Pazar ve Salı akşamları gösterimler yapılacak. Yaz sonuna kadar açık havada devam edecek sinema keyfine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Korkuteli’nde yapılmayanları yapmaya devam edeceğiz. Korkuteli Güzel Olacak” dedi.