Korkuteli Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bazı yollar asfalt yapımı için hazırlanırken bazı yollarda kilitli parke taşı döşemesi devam ediyor. Yeni yol çalışmalarının yanı sıra yol genişletme, bordür ve kaldırım çalışmalarının da yapıldı ifade edildi.

“Korkuteli Güzel Olacak”

Devam eden yol çalışmaları hakkında kısa bir açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “ Her zaman belirttiğimiz gibi hizmet bekleyen birçok yolumuz var. İlçe merkezi ve diğer mahallelerde bazı çalışmalar devam ediyor. Şuan için yol çalışmalarının devam ettiği mahallelerimizden biriside halk arasında Sımandır olarak ifade edilen Ulucak mahallemizdir. Burada bulunan ekiplerimiz kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Yapılan tüm yollarımız halkımıza hayırlı olsun. Korkuteli Güzel Olacak” dedi.

Mahallemize yol çalışması geldi

Ulucak Mahallesi’ne yol çalışmalarının geldiğini ifade eden Ulucak Mahalle Muhtarı Fikret Ayanoğlu şunları söyledi: “Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’a, Belediye Başkan Yardımcılarına, Fen İşleri Müdürüne ve tüm ekibe mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’ın talimatıyla mahallemizde yol çalışmaları başlatıldı ve devam ediyor. Ulucak mahallemiz içinde birçok yolumuz kilitli parke taşı oluyor. Ayrıca asfalt çalışmaları da devam ediyor. Sımandır susuzu diye adlandırdığımız bölgede yollar asfalt için hazırlanıyor. Mahallemize yol çalışmaları geldi. Bizde hizmetle buluştuğumuz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.