Korkuteli Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Memioğlu ve Mehmet Manavoğlu’nu bazı kurum müdürleri ziyaret etti. Manavoğlu ve Memioğlu’nu ziyaret eden Kurum Müdürleri hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Daha önce Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını ifade eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Korkuteli İlçe Müdürü Özlem Çağrıcı Armut şunları söyledi: “ Daha önce Belediye Başkanımızı ziyaret etmiştik. Şimdide Belediye Başkan Yardımcılarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk”

Kendilerini ziyaret eden Korkuteli Tarım Kredi Müdürü Ayşe Dudu Kocabaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Korkuteli İlçe Müdürü Özlem Çağrıcı Armut, Korkuteli İlçe Nüfus Müdürü Sevim Kılınç, Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen’in ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını ifade eden Korkuteli Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Memioğlu ve Mehmet Manavoğlu kurum müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.