Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Manavoğlu  şehitler parkında incelemelerde bulundu.Geçtiğimiz günler yıllığı 220 bin Tl'den 2,5 yıllığına kiraya verilen şehitler parkında incelemelerde bulunan Mehmet Manavoğlu'na Korkuteli Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Oğuz Özdemir eşlik etti.

Şehitler parkında çevre  düzenlemesi ve bazı bakımları yapmak için gerekli incelemeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Manavoğlu şunları söyledi: " Geçtiğimiz günlerde  şehitler parkını ve halı saha'yı ihaleye çıkardık. Şuan için bir takım eksiklikleri yani  çim, çevre düzenlemesi, havuz ,ağaçların bakımı, sulama sistemi gibi farklı bakımları yapıyoruz.Halı saha,şehitler parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu parkını kiralayan işletmecilerimize hayırlı,bol kazançlar diliyoruz" dedi.