Korkuteli Belediyesi ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park yapmaya, mevcut parkların bakım ve onarımını yapmaya devam ediyor. Bahçeyaka mahallesinde bulunan bir park ve mesire alanının bakımını geçtiğimiz günler yapan Korkuteli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, aynı mahallede bulunan diğer park ve mesiri alanının bakımını önümüzdeki günlerde yapacağı bildirildi.

Konuyla ilgi kısa bir açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Manavoğlu şunları söyledi: “Bahçeyaka mahallesinde bulunan piknik alanı ve parkların bakımı ve onarımını yapıyoruz. Mahalle halkımız güle güle kullansın. Daha öncede ifade ettiğim gibi yeni parklar, yeşil alanlar yapacağız. Mevcutların ise bakımını yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bahçeyaka Mahalle Muhtarı Durali Böcek Korkuteli Belediyesine teşekkür ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: “ Mahallemizde bulunan Kayacık piknik alanının bakımı daha önce yapılmıştı. Şimdide Çağlayan Mevki Piknik alanın bakımı yapılıyor. Mahallemize gelen ve piknik alanlarında incelemeler yaparak ekibine gereken talimatı veren Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Manavoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.