Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Manavoğlu İmrahor Mahallesinde bulunan eski İlkokul bahçesi ve çevresine park yapım çalışmalarının başlatıldığını ifade etti. Belediye Başkan Yardımcığı görevine geldikten sonra ilçe merkezi ve mülga belde ve köylerde keşif çalışmalarını sürdüren Manavoğlu, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde yeni parkların yapıldığını, yeşil alanlar oluşturulacağını, mevcutlara bakım yapılacağını söyledi.

İmrahor mahallesinde bulunan eski ilkokul’da okul duvarları bakımı, yol cephesinde bulunan molozların kaldırılması gibi bir takım çalışmaların başladığını açıklayan Manavoğlu,  “Bu bölgede peyzaj çalışması, yer altı sulama sistemleri döşemesi, çimlendirme, çocuk oyun gurubu ve pergolalar konularak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Korkuteli Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnunluk duyduklarını ifade eden İmrahor Mahalle Muhtarı Kadir Türkmen şunları söyledi: “ Mahallemiz Merkez İlkokulu ve çevresinde park çalışması başlatan Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.