Korkuteli Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan camiler ve mescitlerde temizlik çalışması başlattı. Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şehir merkezinde bulunan camilerin iç ve dış temizlikleri yapılarak, Ramazan Bayramına hazır hale getiriliyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “Belediye olarak cami, okul gibi halkın ortak kullanım alanı olan yerlerin bakımlarını normalde zaten yapıyoruz, ancak yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle ekiplerimiz, cami içindeki camların, ayakkabılıkların, halı, kilim, kapıların ve avizelerin temizliğini yapıyorlar” dedi.

Cami dışı ve cami avlusu dışında da bakım çalışmalarının yapıldığını açıklayan Başkan İrban, “ İç bakımların yanı sıra camilerimizin avluları, şadırvanlar, tuvaletlerin temizlikleri yapılıyor. Ayrıca camilerin etrafında bakım onarım gerektiren yerlerde ekipler tarafından elden geçiriliyor. Camiler hepimizin ortak kullanım alanlarıdır. Belediye olarak buraların temizliğini yapmak bakım ve onarımlarına destek olmak bizlerin görevi olarak görüyorum.” şeklinde konuştu.