Bakan Çavuşoğlu Korkuteli halkına müjdeler verdi
Seçim çalışmaları, seçim ofisinin açılışı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılmak için Salı günü İlçemize gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ilçemize gelecek olan birbirinden güzel hizmetlerin müjdesini verdi. Korkuteli halkının uzun yıllar beklediği ve yapılamaz denilen bazı hizmetlerin başladığını ve bazı hizmetlerin yatarım programına alındığı bilgilerini veren Bakan Çavuşoğlu verdiği müjdelerle taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu.
Hükümet, Büyükşehir ve Korkuteli üçgeniyle Korkuteli’ne daha fazla ve güzel hizmetler geleceğini ifade eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “16 yıldır gelen hizmetler bundan sonrada gelmeye devam edecek. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban başarılar diliyorum. Tüm çalışmalarında yanında olacağımızı buradan açık açık söylüyorum. Hükümet, Büyükşehir ve Korkuteli birlikteliğinden neler yapılabileceğinizi göstereceğiz” dedi.
Elmalı-Korkuteli arasında devam eden duble yol çalışmasının devam ettiğini, Korkuteli-Bucak yolu inşaatının başladığını, Korkuteli-Antalya yolunun kapsamlı ve daha kullanışlı hale getirildiğini, daha önce hizmete sunulan kapalı spor salonu, adliye ve hasta binalarının yanı sıra hükümet binası, kültür merkezi ve yüzme havuzu gibi bir çok hizmetin Korkuteli’ne getirilmesi için çalışmalar başlatıldığını ifade eden Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “ Mermer organize sanayinin yanı sıra karma organize sanayi çalışmalarının da başlatılacağını söyledi. Doğal Gaz’ın Korkuteli’ne gelmesi için Bakanlar kurulu kararı alındığı müjdesini de veren Bakan Çavuşoğlu, “ Korkuteli’ne gelecek olan doğalgaz hizmetinin kararı bakanlar kurulundan çıktı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Korkuteli Yağlı Pehlivan güreşlerine destek olacaklarının altını da çizen Çavuşoğlu, adete gölet diyarı olan Korkuteli’nde bazı gölet inşaatlarının başladığını, yeni yapılacak olan göletlerinde planlarının yapıldığını söyledi. “ Bizim sorumluluğumuz sadece Korkuteli-Antalya-Türkiye değil” diyen Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “Dünya ümmetlerinden ve mazlumlarından sorumlu olduğumuzu unutmayacağız. Sizler bize güvendiniz, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını iktidara getirdiniz. 24 Haziran seçimlerinde vereceğiniz destekle Antalya ilçeleri arasından birinci sıraya yerleşeceğinize inanıyorum” dedi.