İrban, “ İlçemize yakışan güreşler yapalım”

Başpehlivanlar Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban’ı ziyaret ettiler. Salı günü Antalya Muratpaşa Belediyespor kulübü güreşçilerinden başpehlivan Salih Dorum ve Kürsat Korkmaz, Başaltı pehlivanı Hasan Güzeller Başkan İrban’ı ziyaret ederken Çarşamba günü ise Konyaaltı Belediyespor kulübü güreşçilerinden Kırkpınar’ın en son şampiyonu Başpehlivan İsmail Balaban, Başpehlivanlar Hasan Cengiz, Turan Balaban, Serhat Gökmen ve hocaları Hasan Aydın Başkan İrban’ı ziyaret etti.

“Sizlerinde desteği olacak”

Muratpaşa ve Konyaaltı Belediyesi güreşçilerini ayrı ayrı makamında kabul eden Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban Korkuteli halkının güreşi ve güreşçileri çok sevdiğini söyledi. Korkuteli’nin altın kemerli başpehlivanlar yetiştirdiğini ve yetiştirmeye devam edeceğini ifade eden Başkan İrban, bu yıl 2 Eylül 2018 tarihinde düzenlenecek olan altın Kiraz Yağlı Başpehlivan Güreşlerini en iyi şekilde düzenlemek için şimdiden çalışmalar başlattıklarını söyledi. “ Siz pehlivanlar ve bizler seyircimize en güzel güreşleri en sağlıklı bir ortamda izletmeliyiz. Sizlerinde desteği ile ilçemize yakışan bir güreş organize edelim” dedi.

Manavoğlu, “ Düzenleme yapılacak”

Korkuteli Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Manavoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Şefik Kılıç Başkan İrban’ın dediği gibi Korkuteli halkının güreşi çok sevdiğini, her yıl Kırkpınar güreşlerine akın ettiğini söylediler. Korkuteli güreşlerinin yapılacağı Atatürk stadyumunda güreşler için yapılacak değişikler hakkında güreşçilere bilgi veren başkan yardımcısı Manavoğlu, “