Korkuteli Belediyesi ilçe merkezi ve diğer mahallelerde bulunan okul, cami ve diğer kurumlara destek oluyor. Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet Yavaşlar Okul, camii ve resmi kurumların fiziki şarlarının düzeltilmesi için gereken desteğin yapıldığını ifade etti.

Yeşilyayla Mahallesinde bulunan İlkokul ve Ortaokul’a sundurmalar yapıldığını ifade eden Müdür Yavaşlar Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu çevresinde çalışmalar yapıldığını söyledi.

Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet Yavaşlar şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’ın talimatıyla ilçe merkezi ve diğer mahallelerde bulunan, cami, okul, resim kurum ve kuruluşlardan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Buralarda fiziki şartların düzeltilmesi için gereken desteği veriyoruz. Yeşilyayla mahallemizden gelen talebi değerlendirerek İlkokul ve Ortaokul bina girişlerine sundurmalar yaptık. Yapılan bu sundurmalarla kapı önleri yağmur ve güneş gibi etkenlerden korunacak. Ayrıca Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu önü ve çevresinde kilitli parke taşı tamirat ve yenileme çalışması yapıldı” şeklinde konuştu.