Güney’den İrban ve Memioğlu’na ziyaret

Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Memioğlu’nu ziyaret etti.

Başkan İrban ve Başkan Yardımıcısı Memioğlu’nu makamlarında ziyaret eden Güney’ye Korkuteli Orman işletme Müdür Yardımcısı Tuncay Ayhan ve Belediye Meclis Üyesi Ayla Alptekin eşlik etti.

İlk olarak Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ı ziyaret eden Güney şunları söyledi: “ Yeni Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban bey’e hayırlı olsu ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. Daha sonra Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Memioğlu’nu ziyaret eden Korkuteli orman işletme Müdürü Hülya Güney Memioğlu’na da hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Başkan İrban ve Başkan Yardımcısı Memioğlu Güney ve Ayhan’ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.