Başkan İrban, “ Korkuteli Güzel Olacak”

Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban ilçede yapılan asfalt çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan ibran, “ Yeni Mahalle ve Karşıyaka mahallesinde bulunan bazı yolların önümüzdeki günlerde asfalt yapılacağını söyledi.

Asfalt için hazır

“Karşıyaka ve Yeni Mahallede yapılan çalışmaları Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Memioğlu ve Belediye Meclis Üyesi Celal Büyükyıldız ile yerinde inceleyen Başkan İrban, Yeni Mahallede bulunan 1050, 1054, 1056 sokaların yanı sıra 1033 ve 1037 sokakların kısmi olarak, Karşıyaka da Şehit Er Ahmet Belen Caddesi, 602, 1245, 1256, 1249 ve 1258 sokaklarda Plentmiks malzemelerinin serildiğini ve bu yolların asfalt dökümüne hazır hale getirildiğini belirtti.

Çalışmalar aralıksız devam edecek

Her iki mahallede  Korkuteli Belediyesinin katkılarıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışmalarının yapıldığını açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “ Geçtiğimiz günlerde Atatürk Caddesinde başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra Karşıyaka, Yeni mahallede bulunan bazı yollarda zemin çalışması son hızla devam ediyor. Yeni Mahallede bulunan 1050,1054,1056,1033 ve 1037 sokaklarda, Karşıyaka Mahallemizde Şehit Er Ahmet Belen Caddesi,602,1245,1256,1249 ve 1258 sokaklarda zemin çalışmaları yapılıyor ve Plentmiks malzemesi dökülüyor. Bu yollarımız asfalta hazır hale getirildi. Büyükşehir Belediyemizde birlikte başlatılan asfalt çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi.

Mülga Belde ve Köyler’de güzel olacak

Yol ve asfalt çalışmalarının ilçe merkezi ve ilçede bulunan mahallelerle sınırlı kalmadığını açıklayan Başkan ibran, “ Mülga Belde ve Köylerimizde de yeni yol açımı, yol genişletmesi, stablize çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde birçok yolumuzda asfalt çalışması tamamlanıp Korkuteli güzel olacak, Mülga Belde ve köylerimizde güzel olacak” şeklinde konuştu.