Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğüne atanan Metin Doğan Korkuteli Belediye Başkan Vekili Emin İsen ve Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şahin’i ziyaret etti.

“Hayırlı olsun” ve tanışma ziyaretinde bulunduğunu ifade eden  Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Metin Doğan aynı zamanda Yurt olarak Belediye’den bir kısım talepleri olduğunu ifade etti. Daha Önce Kumluca Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdür vekili yapan ve  geçtiğimiz günlerde Korkuteli’ne atanan Doğan’a yeni görev yerinde başarılar temennisinde bulunan Korkuteli Belediye Başkan Vekili Emin İsen Belediye olarak tüm kurumlara  gereken desteklerin yapacaklarını söyledi.

Başkan Vekili İsen gibi Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyen Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şahin ilçede bulunan okul, cami,resmi kurum ve kuruluşların fiziki şartlarını düzeltmek için Belediye olarak imkanlar doğrultusunda gereken desteğin verileceğini söyledi.