Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Manavoğlu ilçe merkezi, mülga belde ve köylerde bulunan parklarda incelemelerde bulundu. Mevcut parklarda ve yapılması planlanan park alanlarında incelemelerde bulunan Manavoğlu’na Belediyemiz Park Bahçeler Müdürü Oğuz Özdemir eşlik etti.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Manavoğlu şunları söyledi: “ Farklı mahallelerde bulunan ve park yapılması planlanan alanlarda ön incelemeler ve ön çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda mevcut parklarda bulunan eksiklikleri arızaları ve bozuklukları inceleyerek tespitler yapıyoruz” dedi.
İlçe merkezi, mülga belde ve köylerde bulunan alanları iyi değerlendirerek yeşil alana dönüştürmeyi hedeflediklerini açıklayan Manavoğlu, “ İlk etapta ilçemiz mahallelerinden Datköy, İmrahor ve Yazır’da yapılması planlanan park alanlarını yerinde inceledik. Yapım çalışması devam eden alanlarda incelemelerde bulunduk. Yeni parklar yaparak halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.