Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Korkuteli Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Manavoğlu ve Ahmet Memioğlu yeni görevlerine başladı.Başkan İbran tarafından görev tebliğ yapılan ve imzaları atan Başkan Yardımcıları Manavoğlu ve Memioğlu, Korkuteli’ne en iyi hizmeti getirmek ve Korkuteli halkına faydalı olmak için görev süreleri boyunca ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Korkuteli ve Korkuteli halkına hizmet edecek olan yeni ekibin içinde olmaktan onur duyduklarını ifade eden Korkuteli Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Manavoğlu ve Ahmet Memioğlu, Mart 2014 Yerel seçimlerinden itibaren Korkuteli Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunarak ilçe’ye hizmet ettiğini ifade ederek, “ Başkanımız İrban tarafından tebliğ edilen başkan yardımcılık görevlerinden sonra meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmaya devam edeceğiz ” dediler.

Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra başkan yardımcılığı ve bazı birimlerde değişiklikler yapıldığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali  İrban, “Görülen lüzum üzerine  iki meclis üyemizi belediye başkanlığı görevine atadık ve kurum içinde bir takım değişiklikler yaptık. Amacımız en iyi hizmeti en hızlı bir şekilde yerine getirmektir” dedi.