Korkuteli Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri fırın denetimlerini sürdürüyor.

Korkuteli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile müşterek olarak Ramazan ayı içerisinde sağlıklı, standartlara uygun gıda tüketimini sağlamak amacıyla ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj, hijyen ve etiket kontrolü denetimlerde bulundu.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Korkuteli Belediyesi Zabıta Müdürü Nazmi Bilgin şunları söyledi: “ Ramazan ayı ve sonrası yapılan denetimler aralıksız olarak devam edecektir” dedi. Denetimleri sıklaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kontroller sırasında iş yerlerine gerekli uyarılarda bulunuldu.