Başkan İrban,“Onlar şehitlerimizin emanetidir”

Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban 13 Mayıs Anneler gününde şehit annelerini unutmadı. Hain terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu’nun annesi Zehra Ağaroğlu’nu evinde ziyaret eden Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali  İrban, “  Şehit annelerinin tamamı Türk Milletinin annesidir. Tüm şehit anneleri ve yakınlarına Cenabı Allah Sabrı Cemil ihsan eylesin” dedi.

“Annelerin hakları ödenmez”

“Şehitlerimizin bize emaneti olan bu millete, bu devlete, şehit yakınlarına, kardeşlerine, çocuklarına, anne ve babalarına sahip çıkmak bizim en büyük görevimiz” şeklinde sözlerini sürdüren İrban, “ Anneler günü nedeniyle şehidimiz Yasin Naci Ağaroğlu’nun annesi Zehra hanımefendiyi evinde ziyaret ettik. Belediye’den arkadaşlarımızda diğer şehit ailelerini ziyaret ederek çiçek takdim ederek günlerini kutladılar. Anne kelimesinin herkes için çok büyük bir önem taşıdığını ve annelerin haklarının ödenemeyeceğini belirten Başkan İrban,  “ Bizler için şehit anneleri daha bir farklıdır. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetidir. Tüm şehit anneleri ve diğer annelerimizin günün kutluyor, bu vesileyle Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Şehit annesi İrban’a teşekkür etti

Şehit Annesini ziyaret eden Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban’a Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri Celal Büyükyıldız, İbrahim Yavaşlar, Şefik Kılınç, Şevki Yücel,Ak Parti Korkuteli ilçe yönetiminden Mehmet Fatih Okutan ve Mustafa Ağaroğlu eşlik etti. Şehit annesi Zehra Ağarolu, “Allah şehitlerimizin mekanını cennet etsin. Allah oğlumuzdan ve tüm şehitlerimizden razı olsun. Bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah onlardan da razı olsun” dedi.