Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıkulu,  geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Başkan Gökce’nin kayıbiraderi Teoman Gavaz için başsağlığı dileklerinde bulundu.

Korkuteli Devlet Hastanesi eski Başhekimi İbrahim Eke’nin de veda ziyaretinde bulundu Başkan Gökce ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin kayınbiraderi ve Belediye personeli olan merhum Teoman Gavaz’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Korkuteli ilçe kaymakamı Erol Tanrukulu, merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilediğini söyledi.

Gerek ziyaretlerle gerek telefon ve mesajlarla bir çok kişinin acılarını paylaştığını ifade eden Başkan Gökce,  “ Sayın Kaymakamımıza ve uzaktan yakından acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz eski Başhekimi İbrahim Bey’e de yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.