Başkan Gökce’den Engelli bireylere  tekerlekli sandalye

3 Aralık Dünya Engelliler dayanışma günü etkinliğine katılan Belediye Başkanımız Hasan Gökce engelli ve ihtiyaç sahibi 12 vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye etti. Her fırsatta engelli bireylerle bir araya gelen ve engelli bireylerin sorunlarıyla ilgilen Başkanımız Sayın Gökce, bu anlamlı etkinlikte de engelli bireyler unutmadı. Başkanımız sahnede Osman Efe Tecim’e sandalyesini verirken diğer 11 sandalye program sonunda ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

3 Aralık Dünya Engelliler dayanışma günü etkinliğine kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce,  “ Burada bulunan herkesi kurumum ve şahsım adına selamlıyorum. Düzenlenen programın akışı uzun olduğu için kısa bir selamlama konuşması yapmak adına buradayım” dedi. 3 Aralık dünya engelliler gününü kutlayan Başkanımız Gökce, “ Karşınızda bir belediye başkanı olarak değil, bu yapıya bu ilçede uzun yıllardır hizmet veren bir kurumun kurulmasına önayak olan bir kardeşiniz olarak burada bulunuyorum. İlçemizde 2005 yılında engellilere yönelik bir çalışmanın içindeydim. O dönemde birkaç öğrencinin eğitimiyle başlayan bu süreç her geçen gün genişleyerek onları yüzleri buldu. Kocaman bir aile olduk. O yıllarda birçok aile engelli bireylerini toplumdan uzak tutmaya çalışıyordu. Bu yanlış tutum her geçen gün azaldı. Toplumun büyük bir kesiminin bilinçlenmesi noktasında, çocuklarımızın eğitilmesi noktasında kurumsallaşma noktasında ciddi anlamda mesafeler kat edildi. Şahsim ve kurumum olarak engelli bireylerimizin hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. , her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu unutmadan Onların dertlerinle dertlenmek, sevinçlerine ortak olmak, şartlarının düzeltilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkanımız Gökce tarafından büyük bir ilgi gördüklerini ifade eden engelli aileleri, Başkan Gökce’nin  Belediye Başkanı olmadan öncede engelli bireyler ve onların aileleriyle yakından ilgilendiğini ifade ettiler, “Sadece tekerlikli sandalye hediye ettiği için değil, bizimle yakından ilgilendiğini için Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye teşekkür ediyoruz” dediler.