Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce, büyük bir heyecanla başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Geçmiş yıllarda kendiside öğretmenlik yapan Başkanımız Gökce mesajından “ Yeni eğitim öğretim yılımız tüm öğretmen, öğrenci, veli, eğitim camiası ve Türk milletine hayırlı olsun” dedi.
Bir ulusun aydınlık yarınları için eğitim ve öğretimin önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Gökce, ilk eğitimin ailede başladığını söyledi. Başkanımız Gökce mesajında şunları söyledi: “ Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlıyoruz. Eğitim ve öğretimde her bireye görevler düşmektedir. İlk eğitim ailede başlar, okulda gelişir ve toplumda olgunlaşır” dedi.
“Bir ülkenin aydınlık geleceği için eğitim ve öğretim kesinlikle şarttır” diyen Başkanımız Gökce, “ Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için hepimizin sorumluluğu vardır. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı ışığın altında ülkenin her kösesinde verdikleri eğitimle ülkenin geleceğine yön veren öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, ailelere ve toplumun her bireyine görevler düşmektedir” şeklinde konuştu.
İlçemiz okullarında eğitim ve öğretimin daha sağlıklı ortamlarda yapılması için okullara gerekli fiziki desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini açıklayan Başkanımız, “ Kurum olarak okullarımızdan gelen talepleri geri çevirmiyoruz. İmkanlar doğrultusunda okullarımıza fiziki destekte bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, ailelere eğitim camiasına başarılar diler, yeni eğitim ve öğretim yılının milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.