Geçtiğimiz günlerde Çomaklı mahallesinde başlatılan yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu ifade edildi. Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz kendi mahallelerine yapılan yol hizmetlerinden çok mutlu olduklarını belirterek Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ve tüm ekibine gönülden teşekkür ettiklerini söyledi.

Asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Hasan Gökce, “Yol çalışmalarımıza aralık vermeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Çomaklı mahallemizde başlatılan kilitli parke taşı ve asfalt yapım çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmaları bu mahallemizde tamamlandı diyebiliriz. Ova mahallelerimizde zemin çalışması tamamlanan yollarda astar dökümü devam ediyor. En kısa sürede bu yollarımızda asfalta kavuşacak. Yapılan tüm yollarımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz yapılan yol hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını söyledi. Çomaklı mahalle içi ve Hacıbekar mevkisinde birçok yolun asfalt ve kilitli parke taşı yapıldığını ifade eden muhtar Deniz şunları söyledi: “ Korkuteli Belediyesinin verdiği yol hizmetleri Çomaklı halkını çok mutlu etmiştir. Mahallemizin birçok yolunda asfalt ve kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Bugün itibariyle(dün)yollarımız asfalt olmaya devam ediyor. Gerçekten bazı yollarımız çok kötüydü. Araçların bile doğru dürüst geçemediği yollarımız vardı. Yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce başta olmak üzere başkan yardımcılarımıza, Fen işleri müdürlüğü ekiplerine mahalle halkı olarak teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız Sayın Gökce’nin de belirttiği gibi gönlümüz tüm yolların yapılması istiyor ama sadece biz değil, tüm mahalleler hizmet bekliyor. Bunun bilincinde olduğumuz için bize yapılan hizmeti asla küçümsemiyoruz ve teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.