Bu sezon asfalt olacak yollarda zemin düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çarşamba günü Bozova mahallesinde başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmaları sezon sonuna kadar aralıksız olarak devam edecek.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaz kış yol çalışması yaptığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı şunları söyledi: “ Fen İşlerine Bağlı ekiplerimiz kış aylarında yeni yol açma, mevcut yolları genişletme ve stabilize çalışmalarını aralık olarak sürdürdüler.Bu sozan asfalt yapılacak yolların bir bölümünde zemin çalışması tamamlandı.Bir bölümünü ise ekiplerimiz asfalt için hazırlıyor.Asfalt çalışmalarının yanı sıra bazı mahallelerimizde kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.İlçe merkezi ve Büyükşehir yasasıyla Korkuteli Belediyesinin mahallesine dönüşen mülga köy ve mahallelerde sorunlu yollar ve sokaklar asfalt ve kilitli parke yapılıyor” dedi.