Korkuteli Belediyesi “El Emeği” sergisi stantlarında görev alan bayanlara iftar yemeği verdi. El emeği sergisinde bulunan bayanlara verilen iftar yemeğine serginin hizmet vermesinde öncülük eden Müzehher Pat ve MHP Korkuteli İlçe Başkanı Berna Koyun’da katıldı.

İlçe dışında olduğu için “ El Emeği” iftar yemeğine katılamayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yaz boyu haftada üç gün açık olacak el emeği sergisinde görev alan tüm bayanlara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. 2015 yılında Korkuteli ilçesinde bulunan girişimci kadınlar öncülüğünde ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin desteği ile açılan “El Emeği” sergisinde görev alan bayanlar kendileri iftar yemeğinde bir araya getiren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

İftar yemeğine katılanlar arasında bulunan Korkuteli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Celal Küçükkaraca açılan serginin Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal bir proje olduğunu, serginin yaz boyu haftada üç gün gece geç saatlere kadar açık olacağını söyledi.