İhtiyaç fazlası olan eşyalarını ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara vermek isteyen hayırseverler bu konuda Korkuteli Belediyesinden destek alıyor. Hayırseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında bir nevi köprü vazifesi yapan Korkuteli Belediyesi Sosyal Belediyecilik örneği göstermeye devam ediyor.

Belediyeye gelerek, ya da bize telefon açarak ihtiyaç fazlası eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara vermek istediğini söyleyen vatandaşların bu isteği anında değerlendiriliyor. Talepleri değerlendiren Korkuteli Belediyesi Sosyal Hizmetler birimi eşyaları yerinden alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Korkuteli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Celal Küçükkaraca  Belediye olarak duyarlı vatandaşların taleplerine seve seve köprü vazifesi olduklarını söyledi. Ayrıca Sosyal Destek Merkezinin de  hizmet vermeye devam ettiğini açıklayan Küçükkaraca, “Hayırseverlerimiz tarafından Sosyal Destek Merkezimize teslim edilen eşyalar ihtiyaç sahiplerine sağlık bir şekilde ulaştırılıyor” dedi.

cyklokapron heavy periods cyklokapron virketid cyklokapron wikipedia
ketoconazol 600mg cimmunitethvor.site ketoconazol fk