Korkuteli Belediyesi Asfalt zemin hazırlıkları ve rotmiks çalışmaları yapmaya devam ediyor. Kış aylarında başlatılan stabilize çalışmaları yayla mahallelerinde devam ediyor.

Bu sezon asfalt yapılacak yollarda zemin çalışmalarının devam etiğini ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “ Bu sezon asfalt yapmayı hedeflediğimiz bir çok yolda zemin çalışmaları yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. İki ekibimiz şuan yayla mahallelerinde çalışıyor” dedi. Yeni yol açma, genişletme, kaldırım ve bordür çalışmalarının yanı sıra bazı yollarımızda rotmiks çalışmaları sürdürüyor” dedi.

Asfalt yapım çalışmalarının bu ayın sonlarına doğru başlayacağını söyleyen başkan Gökce, “Yapacağımız asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla birlikte  2019 yılına kadar yol sorununu tamamen çözmeyi hedefliyoruz. Sadece yol değil, Belediye olarak her konuda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

finasterid proscar finasterid medikament finasterid ct 1 mg
duloxetin nedir duloxetin orion duloxetin produktresume
cyklokapron heavy periods cyklokapron yr cyklokapron wikipedia